Casepræsentation til R‑22
21. marts, 2022 | OdenseKom og hør hvordan Gibotech og Danfoss Power Solutions har samarbejdet om nyt stort AGV projekt.
Mobile robotter i Danfoss
Hvordan skaber man en modulær og fleksibel løsning, der kan bidrage til den interne transport på en stor fabrik, hvor produkterne varierer i både vægt og størrelse? Hvordan sikrer vi den rette flådestyring og systemintegration mod eksisterende systemer?
Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på i næste uge på R‑22, når Kenneth Pedersen fra Gibotech sammen med Danfoss Power Solutions fortæller om samarbejdet om at implementere mobile robotter i produktionen.
Kenneth Pedersen præsenterer sammen med Martin Ole Madsen, Manager- Operations Excellence SVS EUR, Danfoss Power Solutions og Helge Christian Winkler Hansen, Project Engineer, Future Factory, Danfoss Power Solutions.
Kenneth og Danfoss går på scenen fredag kl. 9.30−10.00.
Se programmet og tilmeld dig allerede i dag:
https://my.eventbuizz.com/event/r‑22–10227/detail/programs
Fokus på GiboSmartSolutions
Når Gibotech indtager R‑22, bliver det med fokus på konceptet GiboSmartSolutions, der dækker over automationsløsninger, hvor mange af dem vil være baseret på en modultankegang, så man kan købe en enkelt robotcelle eller sætte flere moduler sammen til en samlet løsning, fx med eller uden mobil robot eller CNC maskine. Det er derfor også muligt at skabe en automatiseret industriløsning, som til fulde matcher arbejdsgangene i den enkelte virksomhed.
GiboCobotFlex
GiboCobotFlex opfylder alle krav og behov til fleksibel produktion med en cobot. GiboCobotFlex er designet, så robotten og den flytbare sokkel altid er den samme; det er udstyret, der kobles på, der definerer opgaven. Det er nemt at komme i gang, og der kan altid udbygges med flere værktøjer.
De kollaborative robotter, der bruges i GiboCobotFlex, er som udgangspunkt helt sikre at arbejde ved siden af. Den sikkerhed skal dog revurderes, hvis robotten fx udstyres med et værktøj eller skal flytte skarpe emner rundt i hovedhøjde. Det er der dog taget højde for, når man køber en GiboCobotFlex.
-Det helt særlige ved GiboCobotFlex er netop fleksibiliteten i, at den kan bruges til mange forskellige opgaver – afhængigt af værktøj og griber. Man starter måske endda med at have den stående i et hjørne for at teste lidt forskellige opgaver, og så sker der en flydende overgang til den egentlige produktion. Her er det vigtigt at tænke sikkerhed ind, lyder det fra Kenneth Pedersen, der er Product Manager Automation i Gibotech.
-Vi tager naturligvis altid højde for sikkerhedsudfordringen, så når vi sælger en GiboCobotFlex er der altid to dages uddannelse i sikkerhedsvurdering med i prisen, så kunden selv er i stand til at foretage den nødvendige vurdering. Og så står vi naturligvis også altid til rådighed med råd og vejledning, siger han videre.
GiboMove
Gibotechs løsninger med mobile robotter er baseret på anerkendte mærker, kendt teknologi og erfaringer fra tidligere projekter. GiboMove inkluderer Omrons autonome mobile robotter designet til at øge produktiviteten i alle slags virksomheder. Flådestyringen fra Omron kan håndtere op til 100 mobile robotter, så der er rig mulighed for at udbygge løsningen.
GiboMove er udviklet til at fjerne manuel intern transport af kasser og med løsningen får kunden 100 procent automatisering af den interne kassetransport. Løsningen kan skræddersyes til kundens behov, og det er fx muligt at have forskellige former for rullebaner på toppen af robotten, så det passer til lige præcis de kasser, som virksomheden har brug for at få transporteret. Hvis der er behov for at kunne flytte tunge kasser, så findes Omrons mobile robotter i flere størrelser, der kan transportere op til 1.500 kg.
GiboMachineTending
På R‑22 vil du også kunne opleve nyeste skud på stammen af løsninger under GiboMachineTending.
Løsninge er designet til automatisk maskinbetjening og den udgave, der er med på R‑22 er med en Fanuc Robodrill og en Fanuc CRX kollaborativ robot. Her vil man bl.a. se, hvor kompakt og fleksibel løsningen er. En helt særlig feature er Force sensorerne i CRX-robotten, der kan bruges til at detektere, om emnet ligger korrekt i skruestikken. Og ved at sætte en Robodrill og en CRX sammen bliver både programmering og integration både simpel og intuitiv, da begge er fra samme producent og designet til at arbejde sammen.
Få gode til implementering
På messen vil du, udover at opleve de mange robotter, også kunne få gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at automatisere din produktion. Samtidig står vi klar til at hjælpe dig godt i gang med implementeringen af en konkret løsning, der ikke bare vil optimere dit arbejde, men samtidig højne effektiviteten, reducere omkostninger og skabe en stor konkurrencefordel for din virksomhed
Hvor?
Odense Congress Center
Ørbækvej 350, Tornbjerg
5220 Odense SØ
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få inspiration til automatisering med robotter og CNC bearbejdning