Sprøjtesystemer

Fordele ved automatisering af sprøjte- og maleprocesser

Der er mange fordele ved at investere i automatisering af sprøjte- og maleprocesser:

  • Produktiviteten øges væsentligt
  • Kortere leveringstider
  • Forbedret konkurrenceevne, da der kan produceres til samme pris, hvad enten det er nat eller dag, jul eller påske
  • Medarbejdere frigøres til andre opgaver
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte, når ensidigt, gentaget arbejde minimeres, og medarbejderne skånes for sundhedsskadelige påvirkninger. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer endvidere antallet af arbejdsskader og sygedage

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din produktion kan automatiseres, er du naturligvis velkommen til at kontakte Gibotech for en uforpligtende samtale.

Vores team af specialister kan guide dig til den bedste løsning, samt eksempelvis kalkulere tilbagebetalingstiden på den valgte løsning.

 

 

CASES

Gibotech udvikler mobil malerobot til Muehlhan A/S

Muehlhan A/S er blandt de førende inden for overfladebehandling af stål, og valgte Gibotech som leverandør af et mobilt maleanlæg. Det transportable anlæg kan hurtigt pakkes i en container, og det er et vigtigt element i Muehlhans strategi om at være til stede overalt i verden, hvor der sprøjtemales komponenter til vindmøller.

Malerobotten har en årlig kapacitet på flere hundrede vindmølletårne og er ekstremt fleksibel og nøjagtig.

Robotten kan male en 35 meter lang tårnsektion på ca. 60 minutter - hvilket er markant hurtigere end ved traditionelle metoder. De forskellige lag af primer, coating og toplak påføres præcist i de specificerede lagtykkelser, hvorfor maleanlægget fra Gibotech sætter nye normer for kvalitet, miljøhensyn og arbejdssikkerhed inden for overfladebehandling af tårnsektioner til vindmøller..

   

 

 

Sprøjtesystem installeret ved Fritz Hansen

Siden 1872 har Fritz Hansen produceret kvalitetsmøbler i tidsløst skandinavisk design. Med danske møbelklassikere som Arne Jakobsen og Piet Hein udvikler Fritz Hansen konstant nye spændende projekter, som lever op til virksomhedens krav om originalitet, enkelhed og skønhed. Med automatiseringen af sprøjtelakeringen af forskellige elementer i produktionen, har Fritz Hansen effektiviseret en tidskrævende manuel opgave og samtidigt sikret en enorm præcision og ensartet kvalitet på alle deres produkter.