Service

Gibotech servicerer og reparerer robotter og CNC-maskiner. Vi er specialister i robotter fra KUKA, FANUC og DS Automotion, maskiner fra CMS og Masterwood, samt tilhørende styresystemer, og så er vi skandinavisk repræsentant for OSAI.

Serviceaftale

En serviceaftale med Gibotech sikrer jer en række fordele. Vigtigst af alt, kommer jeres produktionsanlæg til at fungere bedre, så I får færre driftsstop. Allan til web

Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler, men de kan fx indeholde: 

  • Maksimal responstid ved driftstop: 1 hverdag
  • Mulighed for teknisk support
  • Adgang til online-hjælp
  • Kontinuerlig serviceordning med intervaller, der passer til jeres produktion
  • Fast budget

Kunder med serviceaftale tilbydes ligeledes en rabatordning på reservedele og teknisk hjælp. 

Hvis du er interesseret i en serviceaftale, så ring på + 45 65 95 82 62  eller skriv til service@gibotech.dk

Du er også velkommen til at kontakte Servicechef Allan Sloth Hansen på +45 20 66 35 17 eller ash@gibotech.dk

Backup af software

Det er vigtigt, at I har en backup af styringen, hvis der opstår problemer med denne. Gibotech gemmer en sikkerhedskopi af softwaren til samtlige anlæg, vi leverer. Vi hjælper også gerne med at lave en backup af eksisterende software. Dette er en lille investering som hurtigt tjener sig hjem, hvis uheldet er ude.

Osai-styringer

Gibotech er skandinavisk repræsentant for OSAI. Vi både forhandler OSAIs innovative løsninger og reservedele og tilbyder support og serviceeftersyn på eksisterende OSAI produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Du kan læse mere om OSAI hér

Reservedele

Så længe en maskine er i drift, tilbyder vi service og reparationer. Mange Gibotech-maskiner er stadig i drift efter 30 år eller mere. Vi har et stort reservedelslager og det vi ikke har på lager, kan i de fleste tilfælde skaffes fra dag til dag. 

Flytning af produktionsanlæg

Gibotech tilbyder også at flytte hele produktionsanlæg. Da møbelfabrikken Fritz-Hansen valgte at flytte produktionen til Polen, betroede man Gibotech den vanskelige opgave med adskillelse, pakning og genopstilling af produktionsanlægget bestående af 8 - 9 Gibotech anlæg.

Læs Fritz-Hansens udtalelse om samarbejdet her.

Kurser

Læs om kurser her.