Service CNC

Gibotech servicerer og reparerer CNC-maskiner, og vi er specialister i løsninger fra CMS, FANUC og Masterwood, samt tilhørende styresystemer.


Serviceaftale

En serviceaftale med Gibotech sikrer jer en række fordele. Vigtigst af alt, kommer jeres produktionsanlæg til at fungere bedre, så der bliver færre driftsstop. 

Med en serviceaftale får du ligeledes: 

  • Maksimal responstid ved driftstop: 1 hverdag.
  • Mulighed for telefonisk kontakt i vores åbningstid
  • Adgang til online-hjælp i et rimeligt omfang inden for vores åbningstider.
  • Kontinuerlig serviceordning med intervaller, der passer til jeres produktion.
  • Fast budget.

Kunder med serviceaftale tilbydes ligeledes en rabatordning på teknisk hjælp og reservedele. 

Backup af software

Det er vigtigt, at I har en backup af styringen, hvis der opstår problemer med denne. Gibotech gemmer en sikkerhedskopi af softwaren til samtlige anlæg, vi leverer. Vi hjælper også gerne med at lave en backup af eksisterende software. Dette er en lille investering som hurtigt tjener sig hjem, hvis uheldet er ude.

Osai-styringer

Vi servicerer og reparerer alle Osai-styringer i både Danmark, Norge og Sverige.
Du kan læse mere om OSAI hér

Reservedele

Så længe en maskine er i drift, tilbyder vi service og reparationer. Mange Gibotech-maskiner er stadig i drift efter 30 år eller mere. Vi har et stort reservedelslager og det vi ikke har på lager, kan i de fleste tilfælde skaffes fra dag til dag. 

Flytning af produktionsanlæg

Gibotech tilbyder også at flytte hele produktionsanlæg. Da møbelfabrikken Fritz-Hansen valgte at flytte produktionen til Polen, betroede man Gibotech den vanskelige opgave med adskillelse, pakning og genopstilling af produktionsanlægget bestående af 8 - 9 Gibotech anlæg.

Læs Fritz-Hansens udtalelse om samarbejdet her.

Kurser

Læs om kurser her.