Robotter

Fordele ved automatisering med robotter

Der er mange fordele ved at investere i en automatiseringløsning med robotter:

  • Produktiviteten øges markant, fordi produktionen kan køre 24 timer i døgnet, 365 dage om året
  • Frigiv personaleressourcer, så dine medarbejdere kan fokusere på mere værdiskabende opgaver
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte - tunge løft og ensidigt, gentaget arbejde minimeres
  • Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer antallet af arbejdsskader og sygedage

Automations- og robotløsninger til industrien

Gibotech udvikler, leverer og servicerer kundetilpassede automationsløsninger til et bredt udvalg af brancher, hvor bl.a. robotteknologi indgår, og produktprgrammet omfatter både almindelige industrirobotter og selvkørende AGV'er (Automated Guided Vehicle).

Vi har over 30 års erfaring med levering af højteknologiske automationsløsninger til mange forskellige brancher, og vi ved, hvordan effektiv automatisering kan realiseres. Derfor kan vi også udvikle og tilbyde den optimale løsning til vores kunders produktionsprocesser. Vi er stolte af vores løsninger, og så længe et af vores anlæg indgår i kundens produktion, er vi leveringsdygtige i både reservedele og service. 

Med både store og kraftige industrirobotter og små og hurtige robotter, komplimenterer vores samarbejdspartneres produkter hinanden, og giver os dermed mulighed for skabe de bedste løsninger - hver gang!

I forlængelse af traditionelle automationsløsninger er selvkørende robotter en naturlig udbygning af effektiviseringsprocessen. Vi implementerer altid den nyeste teknologi i vores løsninger, og mange brancher kan udnytte AGV'ernes fleksibilitet til at effektivisere.

Kontakt vores salgsingeniør Thomas Skovgaard på tsk@gibotech.dk eller +45 20 66 35 19, hvis du vil vide, hvordan du kan bruge robotter til at automatisere.

Samarbejdspartnere

Klik på logoerne og læs mere om vores 4 primære samarbejdspartnere inden for robotter.

FANUC   KUKA1   DS   Omron logo rgb