OSAI

Billede af OSAI Service Partner

Et fortrinligt samarbejde mellem Gibotech og OSAI i over 20 år har resulteret i, at Gibotech i dag er skandinavisk repræsentant for OSAI. Dette betyder, at vi forhandler OSAI's innovative løsninger og reservedele, ligesom vi tilbyder support og serviceeftersyn på eksisterende OSAI produkter i Danmark, Sverige og Norge. 

OSAI blev grundlagt i 1957 og er i dag en af verdens førende leverandører af styresystemer til CNC og automation. Virksomheden specialiserer sig i behandling af træ, plastic, glas, sten og metal, ligesom de er førende indenfor udviklingen af numerisk motion control i form af teknologi, performance, omkostningsoptimering og tilpasning. 

OSAI's produktportefølje indeholder en lang række systemer, der kan håndtere alt fra 3-akset enkeltprocesser til 64-akset maskiner med op til 24 processer. Med gennemtænkte aksebevægelser, brugervenligt interface og et styresystem, der kan implementeres i de fleste løsninger, er OSAI en pålidelig og troværdig partner for de vigtigste producenter. Med over 60.000 CNC installationer verden over har OSAI hævet standarden for præcision og modularitet.

Alle OSAIs CNC systemer støtter tidligere versioner af hardware, hvilket gør dem til en fremtidssikret partner, ligesom deres systemer nemt kan opgraderes uden et større redesign. Ønsker du yderligere oplysninger omkring hvilket styresystem, som passer til din løsning, så kontakt os på + 45 65 95 82 62 eller send en mail til service@gibotech.dk

Læs mere om OSAI