Gibotech nomineret til EY Entrepreneur of the Year

 

 

EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og måske verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. I år er Gibotech nomineret og kan løbe med titlen ved Regionskåringen torsdag den 1. november.

EY Entrepreneur Of The Year har fejret de bedste vækstskabere i Danmark i 22 år. EY Entrepreneur Of The Year sætter med konkurrence fokus på de mennesker, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder og som bringer nye innovative produkter og koncepter til markedet. Og så vil de gerne være med til at fortælle historierne om de kvinder og mænd, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet.

Der er mange kriterier i spil, når juryen skal afgøre, hvem der løber med den prestigefyldte pris. For eksempel fokuserer konkurrencen på andet og langt mere end økonomisk vækst. Fordi EY Entrepreneur Of The Year ønsker at favne hele virksomheden og dens DNA, lægges der derfor ligeså meget vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement.

- Det er en stor ære at være med i det fine selskab som konkurrencen hylder. Ikke bare for mig som leder, men også for medarbejderne, der jo er er med til at gøre virksomheden til det den er, lyder det fra administrerende direktør, Henrik Anker.

Konkurrencen afgøres ad flere omgange, først med regionskåringer i løbet af oktober og november og endelig en Landsfinale i København torsdag den 29. november. Den danske vinder går så videre til den globale konkurrence, EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i juni 2019.

 

Kontakt:

Henrik Anker, administrerende direktør, ha@gibotech.dk eller 20 66 35 08.

 

Fakta:

Juryens vurderingspunkter:

• Entrepreneurånd
Entrepreneuren sætter en høj standard for sig selv og sin virksomhed og viser ekstraordinært gåpåmod og vilje til at lykkes.

• Indtjening
Entrepreneuren opnår varige økonomiske resultater med personligt finansielt engagement og risiko.

• Strategisk virksomhedsudvikling
Entrepreneuren kendetegnes ved at være nytænkende og nyskabende og med klare ambitioner om vækst.

• Personlig integritet
Entrepreneuren har gode lederegenskaber og driver sin virksomhed i tråd med etiske moralske principper.

• Innovation
Virksomheden opfattes som innovativ og er en pioner inden for sit marked. Entrepreneuren formår at skabe en kultur hvor innovation og nyskabning er i centrum.

• Fremtidigt potentiale
Virksomheden har skabt arbejdspladser og har et fremtidigt potentiale om vækst enten nationalt eller internationalt.

 

EOY Startpakke Mailsignatur