Robotter i eventyrenes verden

 

 

Det handler om netværk og tiltrækning, når Gibotech sponserer HC Andsersen Festivals.

Det er ikke kun for sjovt, at Gibotech har valgt at være en del af sponsornetværket omkring H.C. Andersen Festival. Virksomheden vil nemlig gerne være med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til byen.

Eventyrlige oplevelser for alle
Hvert år i uge 34 er der ekstra meget liv i Odenses gader, når over 370.000 besøgende lader sig rive med af H.C. Andersen Festivalens mere end 500 forskellige happenings og events. Lige siden festivalens begyndelse i 2013 har Odense centrum dannet rammen om eventyrlige kulturelle oplevelser for alle aldre inspireret af H.C. Andersens univers.

Festivalens vision er at skabe en stor og mangfoldig kulturbegivenhed, der sætter Odense på det kulturelle landkort både nationalt og internationalt gennem H.C. Andersens univers. Og netop det at sætte Odense på kortet er også baggrunden for, at Gibotech igen har valgt at være en del af H.C. Andersen Festival.

Afhængig af tilflytning
- Vi sponserer H.C. Andersen Festival for at sikre Odense på Danmarks kortet som en stor kulturel by med fokus de mennesker, der bor i den. Det er vigtigt for Gibotech, at der sker en tilflytning til byen, således vi kan få adgang til de menneskelige ressourcer, der skal til for at kunne opretholde vores ambitioner om vækst – og ved ovenstående tiltag er vi med til at gøre det eventyrligt og dejligt at bo i Odense, siger Henrik Anker, administrerende direktør i Gibotech.

Netværk og oplevelser til medarbejderne
Selvom det overordnede formål med sponsoratet er at støtte festivalen og gøre opmærksom på Odense som en spændende by at bo i, så er der selvfølgelig også nogle klare fordele ved være med i sponsornetværket.

- Vi er med som sponsor for 2. år i træk og har et sponsorat som udover støtten giver vores medarbejdere mulighed for at komme til nogle spændende indlæg og ikke mindst deltage i det netværk af spændende virksomheder, der ligesom os har valgt at støtte op om vores by, slutter Henrik Anker.

Kontakt:
Henrik Anker, ha@gibotech.dk, 20 66 35 08.

 media com reditem images customfield item 1725 02e250a11c73fb2534fbef3598b2bfb29f92e45a