Xylexpo 2018 i Milano

 

Gibotech igen med på Xylexpo

Når den 26. udgave af Xylexpo bliver afholdt, så er Gibotech atter med i Milano. Dette års udgave af Xylexpo bliver en milepæle i messens 50-årige historie. Messeområdet har været næsten udsolgt i flere uger og med tilføjelsen af en fjerde hal nærmer området sig 35.000 m2. 

Xylexpo, der afholdes hvert andet år, er en international messe for træ- og møbelindustrien og finder sted fra den 8.-12. maj i Milano - i med deltagelse af alle de store spillere i en teknologisk branche, der netop nu gennemgår en total transformation. Emner om Industri X.0 vil blive diskuteret sammen med masser af koncepter og trends indenfor den nye IoT, visioner og nye nye produktionsprocesser. I de seneste år har Milan messen flyttet sig i en klar retning og tilbyder nu en omfattende og detlajeret gennemgang af alt, der falder indenfor rammen 'højteknologi' for sekundær bearbejdning. Og transformationen er tydelig: Xylexpo bliver i stigende grad en reference for alle segmenter, hvor den teknologiske omstilling er hurtig og hvor der efterspørges hurtige ændringer i produktionen. 

Både salgsdirektør Mikkel Bjerregaard og Product Manager Henrik Thomsen flyver til Milano for at deltage i Xylexpo, så hvis du er interesseret at mødes med dem, så ring til Henrik Thomsen på 20 66 35 18 og lav en aftale. 

Læs mere om dette års udgave af Xylexpo