Netværk

WELFARE TECH gennemfører projekter, konferencer, workshops, netværk, match making og formidlingsaktiviteter, som optimerer rammerne for, at erhvervslivet kan realisere det kæmpe udviklingspotentiale, der ligger inden for velfærdsteknologier.
Odense Robotics Partner Logo Part of OR v2 Odense Robotics er den samlede betegnelse for hight tech ’økosystemet’ af robot- og automationsvirksomheder, leverandører, uddannelses- og forskningsinstitutioner, investeringskapital og offentlige aktører i og omkring Odense. Odense Robotics arbejder for at udvikle byens robotmiljø, løse fælles forretnings- og rekrutteringsudfordringer og markedsføre byens styrker indenfor robotindustri.
ROBOCLUSTER er et nationalt innovationsnetværk, der samler de danske kompetencer indenfor forskning, udvikling og design af robotteknologi.
BITVA er en kommercielt orienteret landsdækkende brancheforening, indeholdende virksomheder der er leverandører af alle former for automations- og automatikløsninger.

DIRA (Dansk Robot Netværk) er et netværk for danske virksomheder og vidensinstitutioner, der er interesserede i robotteknologi og automatisering. Flere har allerede robotter i drift i dag, andre er med i netværket for at blive klogere på dette område, som forberedelse til fremtidig investering i teknologien.