Masterwood

Masterwood har produceret og leveret CNC-maksiner til træbearbejdning i mere end 50 år. De leverer til alle brancher, men særligt møbelindustrien har taget Masterwoods CNC-maskiner til sig.

Alle Masterwoods maskiner er 100% Made in Italy, lige fra designfasen til test, pakning og forsendelse. Masterwood eksporterer 80% af deres løsninger og er kendt over hele verden for deres høje kvalitet. 

Som forhandler af Masterwood tilbyder Gibotech både 3-, 4- , og 5-aksede kvalitetsmaskiner til en attraktiv pris.

Masterwoods produkter udmærker sig ved en høj grad af præcision og nøjagtighed, som er resultatet af et målrettet forsknings- og udviklingsprogram. De seneste år har Masterwood lanceret en modelrække af 5-aksede maskiner, der er kendetegnet ved store frihedsgrader og en høj grad af finish ved bearbejdning.

Masterwoods maskiner anvendes fx til produktion af:

  • Møbeldele
  • Trapper
  • Døre og vinduer
  • Nesting
  • Plast

Takket været et stort og alsidigt produktprogram har Masterwood maskiner til materialer som træ, plast, kompositter, glasfiber, osv. og Gibotech kan levere Masterwoodløsninger til alt fra den selvstændige håndværker til store produktionslinjer.

Gibotech forhandler Masterwoods maskiner med det formål at supplere produktprogrammet indenfor CNC-maskiner. Sammen med FANUC Robodrill og CMS maskinerne har vi et bredt, stærkt og fleksibelt produktprogram indenfor CNC-maskiner.

Du kan se et udpluk af vores eksisterende CNC løsninger og bl.a. blive klogere på fordelene ved denne slags løsninger. 

Se eksempler på vores CNC løsninger her   

 

Vil du vide mere om Masterwood eller har du brug for vejledning i forbindelse med investering i en Masterwood maskine, så ring til Henrik Thomsen, Product Manager på +45 20 66 35 18 eller send en mail til ham på hgt@gibotech.dk  

Læs mere om Masterwood på deres hjemmeside