Maskinbetjening

Fordele ved automatisering af maskinbetjening

Der er mange fordele ved at automatisere indenfor betjening af maskiner:

  • Produktiviteten øges væsentligt.
  • Kortere leveringstider.
  • Forbedret konkurrenceevne, da der kan produceres til samme pris, hvad enten det er nat eller dag, Jul eller Påske.
  • Medarbejdere frigøres til andre opgaver.
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte - tunge løft og ensidigt, gentaget arbejde minimeres, ligesom medarbejderne skånes for støj og andre skadelige påvirkninger. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer endvidere antallet af arbejdsskader og sygedage.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din produktion kan automatiseres, er du naturligvis velkommen til at kontakte Gibotech for en uforpligtende samtale.

Vores team af specialister kan guide dig til den bedste løsning, samt eksempelvis kalkulere tilbagebetalingstiden på den valgte løsning.

 

CASES

 

Maskinløsning sikrer Widex markant effektivisering

Maskinløsning Widex Gibotech har udviklet et pakkeanlæg til Widex, der er en af Nordens førende producenter af højteknologiske høreapparater. Anlægget består af to FANUC-robotter, som foretager en optisk kontrol af de færdige produkter. Herved sikrer Widex, at de små og yderst avancerede høreapparater lever op til virksomhedens høje standarder. Anlægget sørger ligeledes for en skånsom pakning af de skrøbelige elementer. Først foldes æskerne der udgør emballagen, hvorefter produkterne lægges i, inden æskerne lukkes og etiketteres.

   

 

 

Løsning til møbelfabrik arbejder i forlængelse med CNC maskine

Bjerndrup Møbelfabrik A/S er en veletableret møbelvirksomhed placeret i det sydvestlige Jylland. Bjerndrup Møbelfabrik A/S har igennem højteknologisk maskinbetjening automatiseret dele af deres møbelfabrikering. Løsningen fra Gibotech består både af en CNC maskine og en robotløsning, der formår at skabe en forlængelse af CNC maskinens uovertrufne egenskaber. Dermed skabes der en effektivisering af arbejdsgangen, samtidigt med, at kvaliteten og hastigheden af produktionen forbedres betragteligt.