KUKA

KUKA Robotics er en af de førende producenter af industrirobotter i verden, hvorfor Gibotech tilbyder og implementerer KUKA robotter i løsningerne til forskellige industrier.

KUKA dækker næsten alle belastningsområder og robottyper med det store og enestående udvalg af industrirobotter: Passende styringer og softwarepakker til et stort udvalg af anvendelsesmuligheder afrunder KUKA's produktprogram.

Du kan se et udpluk af vores eksisterende løsninger hvori robotter indgår og bl.a. blive klogere på fordelene ved denne slags løsninger. Vi har designet og leveret automationsløsninger til et bredt udvalg af brancher - herunder automatisk sprøjtelakering, maskinbetjening, montage, lagersystemer og palletering. Du kan se et udpluk af disse løsninger her. 

En del af KUKA's strategi er et nøje blik fremtidens udfordringer, for dermed hele tiden at kunne levere robotter, der konstant lever op til de krav som eksempelvis Gibotech stiller i implementeringen af teknologien. 

For virksomheder som ønsker at investere i automation sikrer implementeringen af den nyeste teknologi, at Gibotech løsningen konstant er på højeste niveau. Er du interesseret i at vide mere om KUKA robotter og deres egnethed i produktionsoptimering, så kontakt os på +45 65 95 82 62.

Læs mere om KUKA på deres egen hjemmeside.