Industrielektriker til montage af automations- og robotløsninger, Odense

Gibotech udvikler, opbygger og servicerer højteknologiske automations- og maskinløsninger til et bredt udvalg af brancher, hvor robotteknologi indgår. Produktprogrammet omfatter robotter, CNC-maskiner og AGV'er. Gibotechs løsninger bygger på solide komponenter og maskiner og et innovativt samarbejde mellem kundernes tekniske stab og Gibotechs konstruktører, programmører og tekniske sælgere.
 

Om stillingen:

Vores medarbejdere er kendetegnede ved et stort engagement og en indgående interesse for robotløsninger, og de nyder at arbejde med kundespecifikke projekter i tæt samarbejde på tværs afdelingerne. Du vil både komme til at arbejde selvstændigt og i teams, og du vil blive stillet overfor faglige udfordringer, hvor din viden og ekspertise vil blive iscenesat og udviklet.

Dine væsentligste opgaver:

 • Tavlebygning
 • Installation, montage og opstilling af robot-, logistik- og transportløsninger
 • Opstilling af CNC-anlæg
 • Du skal både arbejde selvstændigt og i teams med vores øvrige elektrikere, montører og projektledere

Den ideelle kandidat har følgende baggrund:

 • En uddannelsesmæssig baggrund som industrielektriker, automatiktekniker eller lignende
 • Indgående viden om elinstallation, automation og montage
 • Interesse i at arbejde i en veletableret virksomhed med mulighed for personlig udvikling i en fremadstormende branche

Om dig: 

 • Du trives i en flad organisation
 • Du arbejder struktureret, seriøst og med fokus på kvalitet
 • Du skaber tillid blandt kolleger og samarbejdspartnere gennem en løsningsorienteret og forudsigelig tilgang til opgaver og udfordringer
 • Du elsker den faglige stolthed, når løsningerne spiller hos kunderne

Du tilbydes:

 • En spændende position i en virksomhed med succes og med mange store projekter undervejs
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling igennem tilknytning til en branche i fremgang
 • En dynamisk hverdag med fleksible arbejdstider

Hverdagen i Gibotech er præget af en uformel kultur, der skaber glæde og innovation, og som afføder store ambitioner og stolthed over vores arbejde. Gennem samarbejde mellem vores forskellige afdelinger forsøger vi konstant at få det bedste ud af vores medarbejdere ved at udvikle og udfordre deres kompetencer. 

Om virksomheden:

Gibotech udvikler, installerer og servicerer højteknologiske automationsanlæg, og vores ekspertise og erfaring gennem over 30 år har givet os en stærk position på markedet. Vi har leveret utallige maskiner og anlæg til vidt forskellige brancher, virksomheder og produktionsformer, og vi er stolte over, at mange af vores maskiner fra opstarten i 1984 stadig er i drift. Med uundværlig viden og erfaring, såvel som løbende udvikling fra enkeltstående maskiner til totalløsninger, er Gibotech en nytænkende og innovativ samarbejdspartner med fokus på kunden, kvalitet og design, når vi udvikler og levere robuste, kundetilpassede løsninger. Kunderne er velkendte virksomheder på tværs af brancher i både den private og offentlige sektor i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder.

Næste step:

Synes du, at dette lyder som det rigtige næste skridt i din karriere? Så send din ansøgning, dit CV og hvor du har set jobopslaget til je@gibotech.dk eller kontakt Jan Elmholt hos Gibotech på +45 65 95 82 62 for yderligere oplysninger. Skriv venligst 'Industrielektriker, Odense' i emnefeltet.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.