Om Gibotech

Gibotech A/S udvikler, installerer og servicerer højteknologiske automationsanlæg. Vores ekspertise og erfaring igennem over 30 år har givet os en stærk position på markedet. Vi har leveret utallige maskiner og anlæg til vidt forskellige brancher, virksomheder og produktionsformer, og vi sætter en ære i, at mange af vores maskiner fra opstarten i 1984 stadig er i drift.

Vi bestræber os hele tiden på at være en kompetent og konkurrencedygtig samarbejdspartner når det gælder effektive og fremtidssikrede automationsanlæg. Vi er fokuseret på at medvirke til at optimere og effektivisere produktionsmetoder og dermed øge vores kunders konkurrenceevne.

Gibotech står for holdbarhed, og så længe et anlæg indgår i vores kunders produktion, er vi leveringsdygtige i reservedele og service. Vi tilbyder endvidere at udbygge og ombygge eksisterende anlæg samt at opdatere software, ligesom vi afholder kurser for operatører og kunder.

Igennem årene har Gibotech skabt tætte relationer til verdens førende maskinleverandører, hvilket udgør et solidt fundament, når vi designer kundetilpassede løsninger.

Vores kunderelationer er baseret på samarbejde og dialog, ikke mindst fordi erfaringen har vist os, at dette er den mest effektive vej til at opnå fælles succes.

Et hold af dedikerede specialister står klar til at give vores kunder kyndig vejledning, og med udgangspunkt i deres behov udvikler vi den
optimale løsning til dine produktionsprocesser.

Gibotech blev grundlagt for mere end 30 år siden under navnet Giben Scandinavia A/S, og selvom navnet blev ændret i 2009 er kvaliteten og kulturen stadig den samme. Med uundværlig viden og erfaring, såvel som vores løbende udvikling fra primært enkeltstående maskiner til totalløsninger, har Gibotech altid været en nytænkende og innovativ samarbejdspartner med robuste løsninger.