FANUC

Gibotech har igennem mange år forhandlet og anvendt robotter fra FANUC. FANUC har verdens største produktudvalg og er derfor det perfekte udgangspunkt, når vi udvikler skræddersyede automationsanlæg til vores kunder. Vi samarbejder med FANUC, fordi deres robotter besidder den høje præcision og slidstyrke, der er altafgørende inden for automation.

FANUC har indtil nu leveret 360.000 robotter på verdensplan, og i deres egen produktion indgår 2.000 af de let genkendelige gule robotter. I næsten 60 år har den japanske producent leveret innovative løsninger, der til stadighed flytter grænserne for fleksibilitet, præcision og optimering af produktionsprocesser. 

FANUCs robotter bliver brugt i alle typer af industrier takket være den store spændvidde i programmet - fra den mindste robot, der kan løfte 1 kg og har en rækkevidde på 280 mm til den største, der klarer et løft på hele 1350 kg og strækker sig ud  over 4683 mm.

Alle FANUCS robotter har en let anvendelig brugerflade og en driftsikkerhed på 99,9%, hvilket giver Gibotech mulighed for at udvikle de mest effektive og robuste robot- og automationsløsninger i branchen. Udover robotter, så omfatter FANUC produktprogrammet også Robocut til laserskæring af wire, Roboshot til injektionsstøbning og Robodrill til fræsning og boring.

Vi designer og leverer automationsløsninger til et bredt udvalg af brancher, der har brug for fx automatisk sprøjtelakering, maskinbetjening, montage, lagersystemer og palletering. Herunder kan du se nogle af vores eksisterende løsninger med FANUC robotter og få inspiration til, hvordan du kan automatisere din produktion med robotter. 

Se vores løsninger her 

Hvis du vil vide, hvordan robotter kan øge effektiviteten i din virksomhed, så ring til en af vores to roboteksperter, Thomas Skovgaard, Salgsingeniør, på +45 20 66 35 19 eller Klaus Mikkelsen på +45 20 66 35 13.

Læs mere om FANUC på deres egen hjemmeside