FANUC

Gibotech har igennem mange år forhandlet og anvendt robotter fra FANUC. FANUC har verdens største produktudvalg og er derfor det perfekte udgangspunkt, når vi udvikler skræddersyede automationsanlæg til vores kunder. Vi samarbejder med FANUC, fordi deres robotter besidder den høje præcision og slidstyrke, der er altafgørende inden for automation.

FANUC har indtil nu leveret 360.000 robotter på verdensplan, og i deres egen produktion indgår 2.000 af de let genkendelige gule robotter. I næsten 60 år har den japanske producent leveret innovative løsninger, der til stadighed flytter grænserne for fleksibilitet, præcision og optimering af produktionsprocesser.

FANUCs robotter bliver brugt i alle typer af industrier takket være den store spændvidde i programmet - fra den mindste robot, der kan løfte 1 kg og har en rækkevidde på 280 mm til den største, der klarer et løft på hele 1350 kg og strækker sig ud  over 4683 mm.

Robotterne udmærker sig ved at være betjeningsvenlige og have en driftsikkerhed på 99,9%, hvilket giver Gibotech mulighed for, at udvikle de mest effektive og robuste robot- og automationsløsninger i branchen. Udover robotter, så omfatter FANUC produktprogrammet også Robocut til laserskæring af wire, Roboshot til injektionsstøbning og Robodrill til fræsning og boring.

Vi har designet og leveret automationsløsninger til et bredt udvalg af brancher - herunder automatisk sprøjtelakering, maskinbetjening, montage, lagersystemer og palletering. Herunder kan du se nogle af vores eksisterende løsninger med FANUC robotter og få inspiration til, hvordan du kan automatisere med robotter. 

Se vores løsninger her 

Hvis du vil vide, hvordan robotter kan øge effektiviteten i din virksomhed, så ring til Thomas Skovgaard, Salgsingeniør, på +45 20 66 35 19 eller send en mail på tsk@gibotech.dk

Læs mere om FANUC på deres egen hjemmeside